Portfolio

  • eberly college of science student academic advising and collaborative learning center

    The original Charles Z. Klauder Potato Grower’s Hospital, built in 1929 as a gift of the Potato Growers of the State of Pennsylvania and later expanded and renamed after PSU physician Joseph Ritenour during a 1954 expansion by Trautwein & Howard, is being retooled to modern needs of the University.

    Details

  • The Reading Room at Falvey Memorial Library

    The Falvey Reading Room renovation takes the hidden potential of Villanova’s original library building and creates a comfortable and inviting space with a two-story high ceiling and tall windows along its north wall.

    Details

  • Burrowes Building

    The Burrowes Building is the eastern most portion of a three-building composition, by Charles Zeller Klauder, that defines the Pattee Mall in University Park.

    Details

  • Marine and Coastal Sciences Coastal Ocean Observation Lab

    The feasibility study began with analysis of space program needs for the expanding Coastal Ocean Observation Lab (COOL) and Fisheries Cluster research.

    Details

  • Dana and David Dornsife Center for Neighborhood Partnerships

    The Dornsife Center is a Drexel-supported resource hub for community services and knowledge exchange with West Philadelphia neighborhoods. The project site required renovation and restoration of three existing buildings.

    Details

  • Drexel University Research Computing Facility

    The URCF is a brand new, state of the art facility on the 4th Floor of Curtis Hall for researchers to co-locate their research computers.

    Details

  • Ponderosa Village

    Designed to provide a restful, intimate space for graduate student living.

    Details

  • The Learning Commons in Falvey Memorial Library

    As the preliminary phase of Falvey Library's new master plan, this renovation transforms an open stacks area on the second floor into a new learning environment, creating spaces for study, tutoring and research.

    Details

  • Penn State Worthington Scranton Business Classroom Building

    This new two story facility is strategically placed at the brow of a steep, wooded, north-facing slope of the Susquehanna River Valley.

    Details